Tennis_Header.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

 

Zaad in het bakje


Beste Thillianen,
Gisterenavond mochten we onze gewaardeerde sponsors verwelkomen. Alweer een onmisbare schakel in het welslagen van het dubbeltornooi. Onze lokale mecenassen netwerkten dat het een lieve lust was. Bij momenten deed de sfeer denken aan een rockfestival.
Nu er weer wat zaad in het bakje gekomen is, dacht ik al even na over enkele toekomstige investeringen om ook van de editie 2022 een succes te maken.
Ik doe alvast aan het bestuur volgende voorstellen :
- Een zweetband met ingebouwde gsmruimte voor onze tornooileider Gauthier. Hij dartelt, ratelt en belt als een volleerd metronoom. Ondertussen slaat hij met elke deelnemer een praatje, sloebert hij sloten Ice Tea en Jupiler en speelt hij tussen dit alles door zelf nog een dubbeltje. Met grote ogen heb ik dit organisatietalent al gadegeslagen.
- Drie hoge horden voor de volleybal-barvrouwen Tine en Lynn. Gezwind kunnen zij na het vakkundige deponeren van de zoveelste bestelling op gracieuze wijze hun sprongkracht blijven trainen op ons terras. Voor Justine, Maaike, Haghi en Serge, die iets korter van stuk zijn : geen paniek! Het gaat immers over hoge horden met voldoende onderruimte.
- Voor Sain voorzien we een uit de kluiten gewassen 25m bad. De voorbereiding op een nieuwe triatlon is gegarandeerd. De sponsors en alle andere vrijwilligers plonzen vanaf volgend jaar vrolijk mee.
- Tenslotte voor onze jongste telg in het vrijwilligerskorps, Luca, laten we een camionette met okselfrisse meisjes aanrukken. Aan vader Eddy, die ook liefhebber is van vrouwelijk schoon, zal geen toestemming moeten gevraagd worden.
See you tonight @TCthille!

De captain

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure