tennis-4482997_1920.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

 

De grootte van de zak 

Beste Thillianen,
Ons dubbeltornooi wervelt verder. Zoals dit in dergelijke organisaties gaat, bijten de eerste dagen voornamelijk de mindere goden de spits af. Balletje op het kader, balletje in de patatten van de buurman, pintje voor de match, … We weten allemaal hoe het werkt. Niet getreurd echter, want vanaf nu maken ook de meer getalenteerde balgoochelaars hun opwachting in Gauthiers planning.
Wel thillianen, bij het aanschouwen van zoveel tennistalent, moet mij toch iets anders van het hart. De dames onder ons wisten het al, maar ‘size does matter’. Toen ik gisteren schalks van onder mijn zonnebril naar de uitrusting van de topsporters keek, floepte het licht aan. Er is waarachtig een rechtstreeks verband tussen de grootte van de tenniszak van de tennisgoden en de beenlengte van hun geliefden, zowaar een vestimentair en anatomisch dilemma.
Werkelijk : ik zag zakken met plaats voor minstens vier tennisracketten, dertien golfclubs, twee padelplankjes en bijhorende ballen. Ik had bijna compassie met de ranke, beeldschone verschijningen, die deze overvloed uit liefde moesten torsen. Ondertussen bekeek ik ook de zakken van de aanwezige, niets vermoedende Thillianen. Weinigen onder ons, laten het zo groot hangen en kiezen voor een formaat dat strookt met hun persoonlijke ambitie.
Thuis gekomen surfte ik onverwijld naar de webshop van TC Thille. Jammer geen tenniszak te vinden. Mijn eega, voorzien van korte stampertjes, hoeft zich alvast geen zorgen te maken.
Gegroet,

De captain

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure