Roland_Garros_bal_1.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

 

The Graveyard of Pittem


Beste Thillianen,
Fluitend stapte terreinverzorger Nico de gemeentelijke werkplaats binnen. Vandaag stond opnieuw een rondrit met zijn gloednieuwe kleinood op het programma. Hij lachte naar zijn goudblonde collega, die afkomstig is uit Ver-Assebroek en er vandaag verre van fris uit zag. Getooid in fluo broek en dito vest brengt hij ietsje later het tractortje in beweging. Geen putje blijft onaangeroerd. Een biljartlakentje in wording. Als kind droomde ik ook van zo’n Fisher Price speelgoed.
Wel Thillianen, we hebben het nog anders geweten. Vroeger kregen onze terreinen nogal smalend de bijnamen ‘the graveyard’ of ‘Pittem’. Menig onder ons, zijn er nog onvrijwillig een bodemonderzoek gestart na een tuimelperte. Op vandaag wordt de staat van onze velden geroemd over gans de provincie. Proficiat Nico, een staaltje van vakmanskunst.
In deze tweede week hebben we met de Thillianen nog heel wat ijzers in het tornooivuur. Supporters en sympathisanten wees op post. We zullen vechten voor elke morzel grond. Om dan zaterdag met alle Lichterveldse winnaars, zoals dat in de grote tornooien gaat, plat op de buik onze terreinen te kussen.
Smakelijk

De captain

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure