tennisheader2.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

 

Alle meisjes aan de macht!


Beste Thillianen,
Vroeger stond ik steeds op 1 september met dichtgeknepen billen aan de schoolpoort. Het kon mij geen reet schelen bij welke meester ik in de klas ging zitten of welke nutteloze kennis ik dit schooljaar weer ging vergaren. Ik stond trappelend te wachten voor de inspanning van het jaar. Bij het eerste belsignaal sprintte ik de ziel uit mijn lijf om enkele tellen later neer te zijgen op de schoolbank naast het mooiste meisje van de klas. Mijn inspanning bleek meestal tevergeefs omdat de Queen Bee na enkele dagen steevast voor de grootste nitwit en een plaatsje op de eerste rij koos.
Wel Thillianen, ook tijdens de laatste tornooidagen voelen de meeste mannen spanning rond de bilspleet. De plaatsjes op ons luxeterras annex schitterend pardas worden uitgevochten. Elkeen kijkt uit naar de bekoorlijke bediening van de Thille-barvrouwen en serveuses. In onze club zijn de meisjes aan de macht en hebben we geen quota nodig voor gelijke bejegening. De macho-thillianen, die lange tijd tennis speelden in een mannenbastion, genieten van de nieuwe wind, die ruikt naar Chanel N° 5.
En of onze meiden een aparte column verdienen. Ada, Davine, Katrien, Justine, Paulien, Ingrid, Nancy, Lynn, Ellen, Mieke en twee Tines verdedigen met brio onze kleuren in de eindfase van het dubbeltornooi. Wat een luxe! De mannelijke bedienaars, bestellers en worstenbakkers nemen met plezier alle taken over en schreeuwen hun kelen schor. Wat kan een gelijke wereld toch schoon zijn.
Alle Thille-meisjes aan de macht!

De Captain

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure