Tennis_Header.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

 

Muiterij bij 4° Celsius.


Beste Thillianen,
Gisterenavond sloot ik de bar af met Bratje K. en Strobby. Lichtjes beneveld waren we getuige van een prachtig schouwspel.
“Berten! Berten! BERTEEEUUUHN!” brulde Charles Vandenberghe. Berten, die zich in de volksmond ook Ronny laat noemen, haastte zich tot bij zijn compagnon. Als Charles Vandenberghe roept, kun je maar beter direct in actie schieten, dacht de zurige Roeselarenaar. “Berten, we gaan moeten staken. We zijn onze job kwijt” vervolgde Charles. Berten schuimde van ongeloof. Zaterdag, vier gratis vaten had baroverste Dirk deze morgen laten vallen. Max kon ook zijn oren niet geloven. “Het rode leger van het bovenste schap, moet zich moeien.” fulmineerde de zeemzoete Max. Het slechte nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje in de koele ruimte.
“Staken! Staken! Staken!” schreeuwden Omer Vandeginste en Tetje Dendood. De sfeer was werkelijk onder het vriespunt gezakt. De immer vrolijke Pierre Picon liet zich ook niet onbetuigd. De straffe Fransman had zoals de meeste van zijn landgenoten heel wat ervaring met staken. “A la guerre comme à la guerre” jutte hij zijn vrienden verder op. Broeder Bernardus en Pater Karmeliet zijn volledig volgens hun christelijke inspiratie iets zachter van aard en probeerden de gemoederen te sussen. Pierrot wilde vooral zijn uitvinder, de lokale brouwer die voor de vaten zorgt, niet schofferen. Tevergeefs.
De boel was volledig om zeep. Toni Steiner leek ook geprikkeld. Hij ging doorgaans door als de nuchterste van de bende. Hij was de enige met een degelijke scholing en dan nog in het meer alternatieve deel van het onderwijslandschap. “Burn in Hell” fulmineerde Moortgat. Het hek was van de dam. Augusto Cava deed er nog een schepje bovenop. Hij ging 10 centimeter achteruit, boog zich lichtjes voorover en sprak dreigend : “Ik zal mijn kurk tegen baroverste Dirk zijne kop schieten”.
Wel Thillanen en baroverste Dirk, het gaat helemaal niet goed in onze frigo. Ik wil er dan ook op voorhand op aandringen om morgen bij het aanvullen van de frigo’s de nodige veiligheid in te bouwen. Onze tornooileider gaf eerder deze week reeds het goede voorbeeld.
Thillianen, tot op de receptie met gratis vat(en) komende zaterdag! Santé!

De captain.

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure