Roland_Garros_bal_1.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

Zaterdag en zondag zijn 6 van onze 7 ploegen gestart aan hun lang verwachte interclub. De balans is mooi verdeeld, 3 overwinningen en 3 verliespartijen.
Bij de meisjes U13 hebben Jill en Ella zaterdagmorgen het net niet gehaald tegen Parc Astrid van De Haan. Het is een mooie leerschool en vooral in het dubbelspel konden ze goed meespelen en was een setwinst wel verdiend.
Onze damesploegen zijn heel goed gestart zaterdag namiddag. De ploeg van Tine (open klasse 25ptn) met daarbij Ada, Nancy, Ellen en Lynn wonnen wel heel vlot alle partijen van Kortemark en gaven slechts 7 games weg. 
Bij de ploeg van Justine Cool (25+ 20ptn) met Katrien, Evi en Valerie werd het een thriller die eindigde op 3-3 maar winnen ze wel de ontmoeting met slechts 4 games meer gewonnen tegen Zwevegem. 

Bij de heren was het een verdeeld succes. De ploeg van Dirk Popelier moest de duimen leggen tegen de vrienden uit Staden. Onze okra oudjes Eddy en Wim wonnen hun partij, terwijl Wim en Joeri hun enkel verloren. In de dubbels kon het alle kanten op en werden beide wedstrijden beslist in een supertiebreak. Zowel Bart/Lieven als Dirk/Joeri trokken aan het korste eind in de loterij. 
Op zondag speelden 2 nieuwe ploegen met talentvolle jeugd. De ploeg van Stijn Vandenbussche kwamen 3-1 voor in de enkels via Simon, Stijn en Joshua tegen de Wilge uit Pittem. In de dubbels haalden Simon en Joshua het belangrijke punt binnen voor de overwinning. Lennert en eeuwige jeugdige Yves verloren net in de supertiebreak. 
In de andere ploeg van Luca De Clerck met Bas, Laurens en Brecht werd er verloren bij Ter Straeten. Naast Luca waren Brecht en de dubbel Luca/Bas ook dicht bij een overwinning en zat er een punt in maar het was net niet. 

Volgende zaterdag spelen enkel de dames en U13 meisjes op zaterdag en de ploeg van Stijn Vandenbussche op zondag. Supporters zijn altijd welkom.

Op volgende link << Interclub uitslagen >> vind je alle uitslagen van afgelopen speeldag

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure