Roland_Garros_bal_1.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

Een bijna perfect rapport voor onze ploegen in de 2de week van de interclubcompetitie. Bij onze meisjes betalen ze momenteel leergeld maar het gaat de goede kant op. Marie-Julie kon een set winnen tegen TC De Maene, terwijl Ella haar enkel en samen met Jill het dubbelspel verloren. Komende zaterdag hopelijk de winst thuis tegen Oedelem.
Onze dames ploegen stomen door op hun elan van vorige week. De ploeg van Tine Popelier (Dames 7 - 25ptn) met Paulien, Ada, Nancy en Ellen walsten terug over Veldegem en gaven terug geen enkele set prijs en verloren slechts 18 games. Komende zaterdag mogen de dames een weekje rusten en komen supporteren voor de andere ploegen.
De ploeg van Justine Cool (Dames 25 2 - 20ptn) had ook een superdag met vlotte winst tegen Anzegem. Een vlotte 5-1 werd gehaald met winst voor Tine R, Valerie, Ankie en Justine. Ook zij staan gedeeld 1ste in de rangschikking en zaterdag is er een verplaatsing naar Servio (Moorslede?) die hun vorige ontmoetingen hebben verloren.
Op zondag was er een thriller tussen de ploeg van Stijn Vandenbussche en Kortemark. Brecht, Yorne en Joshua wonnen hun enkel maar moesten hun beste tennis boven halen terwijl Lennert kansloos verloor. De dubbels waren beslissend voor de winst. Stijn en Yorne verloren hun dubbel, maar Brecht en Simon konden in een spannende partij met 6-4 en 7-6 het beslissende punt binnen halen en zo de ontmoeting winnen. Zondag is er een verplaatsing naar Staden. 
Komend weekend spelen er 6 ploegen en hopen we terug mooie resultaten te halen. Come on THILLE !

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure