Tennisballen.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

In de mooie club die TC Logan is, was het voor onze 2 interclubploegen jammer genoeg het eindstation.
Wat er die zaterdag daar gebeurd is, hebben ze op geen enkel grandslam en ATP tornooi al meegemaakt denk ik.
El Capitan Lieven Goddyn heeft in het naar huis rijden die dag mooi neer geschreven en dit zegt alles over het verloop daar :

Beste Thillianen,
Wijlen Alfred Hitchcock was vanmiddag in ons midden. Hij lachte even, schudde de hand van zijn vriend Murphy (die ooit een wet bedacht), dankte alle Thillianen en verdween trots in een voltooid verleden. De beklemmende douchescene uit de film Psycho bleek maar een onnozele fait-divers. Wie deze namiddag in tennisclub Logan aanwezig was, begrijpt ongetwijfeld wat ik bedoel.
Onversaagd en klaar voor de strijd boden de Thillianen zich aan op Varsenaarse bodem. Over de mannen kunnen we kort zijn. The Wall ‘Gheysen’ deed zijn werk, de rest genoot na enige inspanning van goedkope consumpties. Een mooi einde van een schone interclubcampagne. Oprecht respect en dikke proficiat aan alle spelers.
Vandaag verdienen onze dames de veren. Tine smeet lijf en leden in strijd om de eerste wedstrijd te winnen. Vechtend als een leeuwin legde ze heel nipt de duimen in drie sets. De meegereisde Thillianen, inclusief nonkel Dirk, zaten op het puntje van de stoel.
Nancy, die als flexijobber ook gehaktballen draait bij keurslager Wim, legde ook het loodje tegen een klein, Brugs forehand wonder. Close but no sigar!
Ook Lynn smeet zich in de strijd. Een harmonieuze samenhang van kracht en techniek resulteerde in een eerste punt. Jef, Lena en een hele horde meegereisde Thillianen geloofden opnieuw in een goede afloop. Onze supporters wisten dat geheim wapen Ada, dodelijke efficiëntie op de mat legt. Ook in Logan weten ze dit nu. Two -two. Alfred werd onrustig.
Tijdens de dubbels werd gevloekt en gebeden. Gevochten en gestreden. Ellen vlamde als nooit te voren. Er was quasi geen Loganees meer te bespeuren. Jammer genoeg dronk Alfred eentje met zijn vriend Murphy en we verloren een heroïsche strijd met één onnozele game verschil. Maar wat een presentatie van ons Thille-dames. Alleen trots is hier op zijn plaats.

Een preuse captain in naam van alle Thillianen.

Wij van het TC Thille bestuur zijn oprecht heel fier dat we dit jaar met 7 ploegen hebben aangetreden in de interclub en onze naam weer alle eer hebben aangedaan bij de tegenstanders. Als we met 4 van de 7 ploegen eindronde halen mag dat gevierd worden. En met 2 ploegen zelfs halve finale spelen, mogen we toch zeggen dat we wel ons mannetje/vrouwtje hebben gestaan tegen al die grote clubs met 3 of 4 keer zoveel leden als Thille.
En met enkele heroïsche avonden vol leute, ambiance en dans heeft ons clubhuis terug mooie momenten zoals voor de corona meegemaakt. 
Aan iedereen die hieraan heeft meegedaan een welgemeende merci en hopelijk kunnen we volgend jaar terug op jullie rekenen voor een nieuw interclub avontuur.

Maar het seizoen gaat door en we kijken al uit naar een volgend evenement en dat is ons BBQ tornooi op 10 juli. Wie nog niet ingeschreven is, best niet te lang meer wachten en breng gerust partner en kids mee !

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure