Jeugdlessen_1.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

Zoals al aangekondigd in de nieuwsbrief gaat er dit jaar terug een Piro & Cava cup door. Deze vangt aan op maandag 1 mei en de finaledag is voorzien op zaterdag 23 september. Iedereen mag hieraan deelnemen, dus ook start2tennissers en volwassenen die nog nooit een competitiewedstrijd, interclub of tornooi hebben gespeeld. Hierbij telt de olympische gedacht dat deelnemen belangrijker is dan winnen...De bedoeling van dit klein mini-tornooi is gewoon om alle leden in contact te brengen met elkaar en zo tegen nieuwe mensen te spelen. Voor de nieuwe leden is dit ook een eerste kennismaking om eens een wedstrijd te spelen met inzet. Zo krijgen ze misschien de smaak te pakken en mogen we ze snel verwelkomen in onze interclubploegen of zomertornooi. Aan de hand van de inschrijvingen gaan we poules opstellen volgens klassementen. Zo zal een startend lid met 3ptn niet komen te spelen tegen een doorwinterde speler van 20 punten. De bedoeling is zoveel mogelijk spelers van hetzelfde niveau tegen elkaar te laten spelen en zo leuke confrontaties te hebben. En daarna kan je verder kennis maken op onze prachtige terras bij een goede pint, cava, frisdrank of snack. 
Inschrijven voor dit evenement kan via de app van Tennis Vlaanderen. Op de homepagina zie je bij evenementen onderstaande afbeelding en 01 mei staan. Als je daar op klikt kom je op de detailpagina en kan je onderaan op de gele balk
   INSCHRIJVEN    
De inschrijving bedraangt € 10.00 per persoon. Inschrijven kan tot maandag 17 april. Op vrijdag 24 maart is iedereen welkom op de info- en startavond van de Cava/Piro cup samen met de interclub. Daar gaan we nog verdere details bekend maken en zijn we aanwezig voor al jullie vragen. 
Hopelijk lopen er veel inschrijvingen binnen om zo terug een spetterende editie mee te maken zoals die van 2 jaar terug. 
 

 

Screenshot 20230306 143518 Tennis Vlaanderen 3

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure