Tennisballen.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

 

Zondag hebben we ons nieuw tennisseizoen officieel gestart met onze jaarlijkse openingsreceptie. Al de aanwezigen hebben daar ook te horen gekregen dat er wijzigingen zijn binnen het bestuur. Onze voorzitster Ulrike en haar trouwe rechterhand Ingrid hebben aangegeven om een stapje achteruit te zetten en geen deel meer uitmaken van het bestuur. Wij, en niet alleen het bestuur mag ik zeggen, willen Ulrike en Ingrid nog eens 1000 maal bedanken voor de vele inzet en uitbouw van wat TC Thille de dag van vandaag is geworden. Met hun nuchtere kijk op de zaken en ervaring vanuit hun werk hebben ze jarenlang de club geholpen naar een heel hoog niveau te tillen. Enkele voorbeelden zijn de 3-maandelijkse nieuwsbrief, de kerstmarkt, de goede band met de gemeente, de Cava cup en dames interclub, en zoveel meer...
Ook op de talrijke vergaderingen hadden ze geen problemen met al dat testosteron-geweld van de 5 overige bestuursleden, zodat de voetjes zeker op de grond bleven. 
Dit is wel geen afscheid van de dames binnen onze club en we gaan hen zeker nog veel zien bij alle evenementen die dit jaar op het programma staan. 


Het is nu aan onze nieuwe voorzitter Bart Kindt en zijn gedreven luitenanten om TC Thille op deze goede weg verder uit te bouwen. Zoals Bart al aangaf zijn er al een paar nieuwigheden waaronder een extra verlichting onder de overkapping, volledige nieuwe professionele frigo's en vriezer in de keuken, een betere verlichting aan de bar voor de vrijwilligers bij het afsluiten. En er komen nog bloembakken aan de ingang alsook de toog wordt nog vernieuwd en uitgebreid. Je ziet dat we niet hebben stil gezeten en dat we elk jaar bezig zijn de club aan te pakken naar de place to be in de zomer !

Als laatste punt willen we ook nog vermelden dat onze nieuwe meisjes jeugdploeg U17 zondag, onder het toezicht van de vele aanwezigen/supporters op de receptie, hun allereerste interclubwedstrijd hebben gewonnen en dat met een supertiebreak in het beslissende dubbelspel. Proficiat aan de jonge dames en dit wil zeggen dat komende zaterdag en zondag alle andere ploegen weten wat hen te doen staat ...  

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure