Lidgelden

De lidgelden zien er als volgt uit:
– Eerste volwassen lid € 100
– Volgende volwassen lid € 90 (vanaf 2e volwassen lid binnen zelfde gezin)
– Familieabonnement € 250
– Studenten € 70
– Minder dan 8 jaar gratis

Er is een korting voorzien van 10€ indien lidgeld betaald wordt voor 01 april.

Gelieve het lidgeld te storten op rekeningnummer BE06 7386 0924 7322 (KREDBEBB) op naam van tennisclub TC THILLE, Dokter Roelenslaan 3, 8810 Lichtervelde.
Van zodra de betaling is gebeurd, zal het mogelijk zijn om via het Internet een terrein te reserveren.

We vragen aan ALLE leden om hun emailadres door te sturen als bevestiging van hun inschrijving, met vermelding van naam, geboortedatum en volledig adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie al geaffilieerd is bij een andere VTV club en zich toch bij TC THILLE wenst in te schrijven, betaalt als volwassene € 90 en voor juniors € 60 (normale lidgeld – verzekeringsbijdrage).

 

Aansluiting
Na aansluiting kun je gratis gebruik maken van de tennisterreinen van Tc Thille. Uw naam zal beschikbaar worden op het online reservatiesysteem dat ook te raadplegen is in het clublokaal.
De club zal uw aansluiting administratief regelen bij de VTV (Vlaamse Tennisvereniging).
Indien je niet bent aangesloten bij een VTV-tennisclub en toch lid wenst te worden van VTV kan dit door het “individueel lidmaatschap” aan te vragen.

Lidkaart
Alle VTV-leden ontvangen een lidkaart met hierop hun persoonlijke gegevens (naam, club, klassement, …). Deze VTV-lidkaart word je opgestuurd.

 

Verzekering
Alle leden die bij VTV zijn aangesloten zijn verzekerd voor sportongevallen bij Ethias.
Raadpleeg de club in geval van een opgelopen sportletsel op de tennisclub, want de ongevalsaangifte dient door de secretaris te gebeuren.

Deelname aan tornooien
Iedereen die aangesloten is bij VTV kan deelnemen aan officiële wedstrijden georganiseerd door VTV, AFT (Association Francophone de Tennis) of de KBTB (Kon. Belgische Tennisbond).

dumolyn  anca  artex  diemat  gheysen

 

  lichtervelde  manus  rammant  signz  sima 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be“ I love the winning, I can take the losing, but most of all I love to play. ”

- Boris Becker -

slider figure

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Verder doen wij er totaal, echt totaal niets mee.
Ok