Tennis_Header.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

 

Binnen 3 weken start terug ons dubbeltornooi. Ons doel is om het succes van vorig jaar te evenaren, eventueel nog beter te doen maar dat zal moeilijk worden. Wel merken we dat onze eigen leden nog niet massaal aan het inschrijven zijn. Daarvoor doen we een warme oproep om snel in te schrijven en dat mag in meerdere reeksen zijn zelfs. Dus spreek je vaste dubbelpartner aan of spreek af met andere leden, want het is altijd leuk om veel eigen mensen te zien op ons tornooi. Vorig jaar hadden we 188 ingeschreven koppels en het zou mooi zijn moesten we terug zoveel inschrijvingen hebben en stiekem dromen we van het maximum van 200 koppels.
Dus komaan Thille, waar wachten jullie nog op !

Voor de nieuwe leden of start2tennisers die nog niet aan een tornooi hebben deel genomen, inschrijven kan via de app van Tennis Vlaanderen.  

 

Voor degene die thuis blijven tijdens het verlof is deelnemen aan het enkel- en dubbeltornooi van TC Kortemark een leuke sportieve aktiviteit. Daar TC Thille nauw samen werkt met Kortemark op gebied van de lessen, sturen we deze uitnodiging door. Aangezien Joris Mergaert en zijn topteam lesgevers elke week op Thille aanwezig zijn om iedereen aangename en leerrijke lessen te geven, kunnen we nu hen iets terug geven door in te schrijven. Alle info en inschrijven kan via Tennis Vlaanderen. En terwijl jullie daar aanwezig zijn, mag er gerust reclame gemaakt worden voor het Thille dubbeltornooi !    

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be“ I love the winning, I can take the losing, but most of all I love to play. ”

- Boris Becker -

slider figure