Roland_Garros_bal_1.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

De winter heeft bijna het land verlaten, de dagen worden langer en het zonnetje is meer en meer van de partij. Dat is het teken voor TC Thille om aan de voorbereidingen te beginnen van het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin we hopen veel spelvreugde en mooie sportieve momenten te beleven. Onze top terreinverzorger Nico is reeds begonnen met de terreinen als vlakke biljartlakens aan te leggen. Ik denk dat het bij jullie leden stilletjes aan begint te kriebelen om terug buiten te tennissen. Er werd massaal deelgenomen aan indoor tornooien en lessen en dat doet ons veel plezier. Wij van het bestuur hebben ook niet stil gezeten en hebben al het één en ander vastgelegd. Te starten met de interclub, waarbij we in extremis maar liefst 9 ploegen hebben ingeschreven. Deze ploegen zijn :
      * Meisjes U13 en U17 op zaterdagvoormiddag
      * Heren +35 in 75ptn en 35ptn op zaterdagnamiddag
      * Dames open klasse 2x 60ptn en 25 ptn op zaterdagnamiddag
      * Heren open klasse in 25ptn en 60ptn op zondagvoormiddag 
De interclub start zaterdag 22 april, dit kunnen we al meegeven. Dus iedereen kan die datum en de weken erop reeds vastzetten in hun agenda.
Als 2de puntje gaan we dit jaar ook terug de Piro/Cava cup organiseren. De cup start op maandag 1 mei. Iedereen kan en mag deelnemen, we gaan poules maken volgens klassementen zodat het voor iedereen een toffe en aangename cup word. Ook dit jaar vragen we € 10 inschrijving en dit zal via de app van tennis vlaanderen kunnen betaald worden. Op onze socials zullen we jullie laten weten wanneer dit geactiveerd is. 
Voor de interclub en Cava/Piro cup organiseren we nog een info-avond op vrijdag 24 maart. Iedereen is welkom dan voor vragen en verdere info.
Ook kan je al de nieuwe kalender raadplegen onderaan de site voor de andere evenementen.

Tot binnenkort

Het bestuur.

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure