Tennisballen.jpg
{youtube}CUvFeyGxaaU{/youtube}

TC

Nieuws

Dit was het dan, ons bewogen tennisjaar 2020 zit erop! Zondag hebben we het seizoen gepast afgesloten met de finales en uitreiking van de tennis cups. Bij de Piro +35 mannen is Nico Verleye de overwinnaar voor Brecht Popelier, Bram Schrauwen en Andy Vanparys. De beslissing over deze eerste 4 plaatsen is pas in de laatste week gevallen. Bij de Piro -35 mannen heeft Bas Goethals de finale gewonnen van Lennert Decock, Martijn Vandeweghe en Joshua Verschingel werden respectievelijk 3de en 4de. De damesfinale werd onthoofd door een forfait waardoor Sofie Maes op het hoogste schavotje mocht staan met Nancy Decock naast haar als waardige 2de. Katrien Decleir won het pleit tegen Justine Cool voor plaatsen 3 en 4. Alvast een dikke proficiat aan iedereen, alsook aan alle spelers en speelsters die alle wedstrijden in de cups moesten afhaspelen tegen een recordtempo. Volgend jaar zullen we hier op verder bouwen en misschien nog verder uitwerken maar in een meer haalbare tijdsbestek (Juni- September).
Wij van het Thille bestuur willen alle trouwe leden en de vele nieuwe leden bedanken voor de talrijke aangename avonden en weekends waarin er ongewoon veel werd getennist. De beslissing om de bar op 4 avonden in de week en zaterdagvoormiddag te openen, was een schot in de roos. Iedereen (ook niet-tennissers) vonden gemakkelijk de weg naar ons clubhuis waar we met het terras voldoende plaats hadden om te genieten van de ondergaande zon. Het grote aanbod aan bier, piro, cava en de daarbijhorende hapjes werden rijkelijk gedronken en gegeten. Onze club heeft een boost gekregen door die nieuwe aanpak en opfrissing van het clubhuis. Dat resulteerde vooral in vele start2tennissers en jeugd, die elke week met veel goeste kwamen lessen volgen.
Onze vaste lesgever Joris Mergaert deed dat heel deskundig, geduldig en professioneel wat door iedereen enorm geapprecieerd werd. Daarvoor ook onze welgemeende dank aan hem en volgend jaar gaan we hiermee uiteraard door. 

We trekken de deur achter ons dicht en hebben de terreinen klaar gemaakt voor de winter en hopelijk zien we elkaar snel terug volgend jaar voor hopelijk terug een aangenaam tennisjaar maar dan liefst zonder dat smerig virus. Hou het gezond en blijf ons volgen op sociale media !!!  

dumolyn   anca  groepdgb  gheysen   Artex

 

  lichtervelde    signz         sima           Logo ve tor

 

Zandstraat .:.  8810 Lichtervelde
___________________________________

info@tcthille.be

Graag een update van je favorite club? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

 


slider figure